Personvern

KYOCERA SENCO EMEA B.V., med hovedkontor i Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Nederland, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger slik det beskrives i denne personvernerklæringen. Disse personopplysningene behandles og oppbevares sikkert med størst mulig grundighet. Denne personvernerklæringen gjelder for KYOCERA SENCO EMEA B.V. og alle datterselskapene, uavhengig av sted og jurisdiksjon.

Kontaktinformasjon:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
Nederland
+31 (0)320 295 575

Personopplysningskategorier
KYOCERA SENCO EMEA B.V. behandler personopplysningene dine fordi du har benyttet deg av våre tjenester eller fordi du selv har gitt oss dataene dine. Nedenfor kan du se en oversikt over hvilke typer personopplysninger vi behandler:

 • Fornavn og etternavn
 • Kjønn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-postadresse
 • Informasjon om din aktivitet på nettstedet vårt
 • Internett-leser og enhetstype
 • Enhetens posisjon

KYOCERA SENCO EMEA B.V.s nettsider inneholder koblinger til andre nettsider som ligger utenfor KYOCERA SENCO EMEA B.V.s domene. Disse koblingene er kun inkludert som informasjon for brukerne av nettstedet vårt. KYOCERA SENCO EMEA B.V. er ikke ansvarlig for innholdet på andre nettsteder, heller ikke for beskyttelsen av personopplysninger på disse nettstedene.

Spesielle eller sensitive personopplysninger
Vårt nettsted eller vår tjeneste har ingen intensjon om å samle inn opplysninger om besøkende på nettstedet som er under 16 år, hvis de ikke har tillatelse fra en forelder eller foresatt. Det er imidlertid ikke mulig for oss å kontrollere om en besøkende er eldre enn 16 år. Vi anbefaler derfor at foreldre også engasjerer seg i sine barns online-aktiviteter, for å forhindre at det samles inn opplysninger om barn uten tillatelse fra deres foreldre/foresatte. Hvis du tror at vi har samlet inn personopplysninger om en mindreårig uten slik tillatelse, ber vi deg kontakte oss via [email protected] Vi vil da slette denne informasjonen.

Hvorfor og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysningene dine?
KYOCERA SENCO EMEA B.V. behandler personopplysningene dine for følgende formål:

 • for å sende deg nyhetsbrevet vårt eller reklamebrosjyrer;
 • for å kunne ringe deg eller sende deg e-poster, hvis dette er nødvendig for at vi kan yte deg tjenester;
 • for å informere deg om endringer for våre tjenester og produkter;
 • for å administrere, holde operativt og forbedre nettstedet vårt.

KYOCERA SENCO EMEA B.V. behandler personopplysninger basert på samtykke, i henhold til art. 6 (1)(a) i personvernforordningen, som du kan avgi eller avslå. Du får se samtykkealternativer når du besøker nettstedet vårt for første gang. Du kan når som helst endre dine beslutninger. Hvis du ikke gir tillatelse kan det hende det er enkelte tjenester du ikke kan benytte. Hvis vi ønsker å bruke personopplysningene dine til et nytt eller annet formål, vil vi også informere deg om dette. Dine opplysninger vil da kun bli brukt på denne måten hvis dette er lovpålagt eller tillatt etter relevant lovverk, eller hvis du har gitt tillatelse til dette.

Automatisert beslutningstaking
KYOCERA SENCO EMEA B.V. tar ingen beslutninger på automatisert grunnlag angående saker som kan ha betydelige konsekvenser for personer. Dette gjelder beslutninger tatt av dataprogrammer eller systemer uten medvirkning av en faktisk person (som en ansatt i KYOCERA SENCO EMEA B.V.).

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?
KYOCERA SENCO EMEA B.V. vil ikke lagre dataene dine lengre enn det som er strengt nødvendig for å oppnå det formålet dataene ble samlet inn for. Vi bruker følgende lagringsperioder for følgende personopplysningskategorier:

Kontaktskjema:
Hvis du fyller ut et skjema på nettstedet eller sender oss en e-post – avhengig av skjematypen eller innholdet i e-posten – lagres dataene du sender oss så lenge vi trenger disse opplysningene for å svare deg eller behandle henvendelsen.

Google Analytics:
Vi bruker Google Analytics til å registrere generelle opplysninger om besøkende. Disse opplysningene brukes derfor til statistikk analyse av besøks- og klikkadferd på nettsiden og lar oss optimalisere nettsidens funksjon. Vi har også stilt inn Google Analytics til å være personvernvennlig, slik at IP-adresser anonymiseres og opplysninger sendes via sikre forbindelser. De anonymiserte dataene i Google Analytics lagres i 38 måneder.

Vi har inngått en behandleravtale med Google. Statistikkopplysningene overføres til Google, som lagrer opplysningene på servere i Europa og USA. Les Googles personvernerklæring, samt Google Analytics spesifikke personvernerklæring, hvis du vil ha mer informasjon. For informasjon om hvordan Google overholder GDPR, kan du gå til forskjellige nettsider som Google Cloud og GDPR og lese hva Google gjør i forbindelse med datasikkerhet.

Google bruker denne informasjonen til å overvåke hvordan våre nettsider benyttes, til å lage rapporter til oss om nettstedet og til å tilby KYOCERA SENCO EMEA B.V. informasjon om effektiviteten til kampanjene våre, i egenskap av å være annonsør. Google kan også overføre denne informasjon til tredjepart hvis det er pålagt ved lov å gjøre dette, eller hvis slik tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google. Vi har ingen kontroll over dette.

Vi vil også gjerne rette din oppmerksomhet spesielt til det faktum at disse opplysningene aldri kan spores tilbake til deg som person eller individ av KYOCERA SENCO EMEA B.V., bortsett fra i situasjoner der du identifiserer deg personlig via ett av skjemaene på nettsiden. Det kan være tilfellet når du for eksempel angir en e-postadresse når du registrerer deg for nyhetsbrevet eller bruker et nettskjema. I slike tilfeller kan din besøksadferd knyttes til de opplysningene du har lagt inn.

Deling av personopplysninger med tredjeparter
KYOCERA SENCO EMEA B.V. videresender kun data til tredjeparter hvis dette er nødvendig for å gjennomføre avtalen med deg, eller for å oppfylle et lovpålagt krav.

 • Google
  • Stedsinformasjon

Vi kan be om ditt samtykke for å samle inn informasjon om posisjonen til enheten din, slik som informasjon som identifiserer enhetens nøyaktige posisjon (f.eks. GPS-bredde- og lengdegrad) eller anslåtte posisjon (f.eks. en mindre nøyaktig posisjon som ble estimert på grunnlag av en nettleser eller enhetens IP-adresse).

 

Vi bruker posisjonen din til å gi deg informasjon om forhandlere i nærheten. Hvis du har samtykket i å dele din nåværende posisjon for å finne en forhandler, og du ønsker veibeskrivelser til forhandleren, sender vi din nåværende posisjon til en tredjeparts-karttjeneste for å gi disse veibeskrivelsene. Du vil bli omdirigert til denne tredjeparts-karttjenesten som vil etterkomme personvernbestemmelser på deres egne betingelser.

 

For at vi skal bruke posisjonen din, må du enten aktivere alternativet posisjonstjenester i OS, og/eller angi tillatelsene i mobilenheten for å tillate kommunikasjon av disse opplysningene.

  • ReCaptcha

Vi bruker Google reCAPTCHA for å avgjøre om du er en virkelig person, og ikke en robot eller søppelpost-programvare. reCAPTCHA er en gratis tjeneste fra Google som beskytter nettsteder fra søppelpost og ikke-menneskelige besøkende, og brukes mest når du fyller ut skjemaer på nettsteder.

reCAPTCHA samler inn personopplysningene dine for å avgjøre om handlingene på nettstedet vårt er laget av reelle mennesker. Det sjekker også om informasjonskapsler fra andre Google-tjenester som YouTube eller Gmail allerede er i nettleseren din. Til slutt legger reCAPTCHA inn en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din og tar et øyeblikksbilde av den.

De innsamlede dataene, slik som URL-adresse for referanseområde, operativsystem, informasjonskapsler, virkemåte, dato- og språkinnstillinger, JavaScript-objekter og skjermoppløsning, behandles av Google for å avgjøre om du er et menneske. Dataene lagres på europeiske eller amerikanske Google-servere. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google lagrer dataene dine, kan du lese deres personvernerklæring og vilkår for bruk.

 

Informasjonskapsler og lignende teknikker
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen, nettbrettet, eller smarttelefonen første gang du besøker et nettsted. En informasjonskapsel inneholder ofte en informasjonskapsel-ID som er en unik identifikator for informasjonskapselen. Dette gjør at nettsteder kan skille enkeltpersoner fra hverandre og huske innstillingene deres. KYOCERA SENCO EMEA B.V. bruker informasjonskapsler til å analysere trafikken vår, tilby sosiale mediefunksjoner og tilpasse annonser. KYOCERA SENCO EMEA B.V. bruker tre typer informasjonskapsler:

 

 1. Essensielle informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene sørger for at nettstedet fungerer som det skal, og lagrer ting som dine foretrukne innstillinger, samt gjør det mulig for oss å optimalisere nettstedet vårt.

 

 1. Analytiske informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene gir oss bedre forståelse av hvor godt nettstedet vårt presterer. Ved å bruke tredjepartsselskaper kan vi måle hvilke sider på nettstedet vårt som besøkes og hvor ofte, eller hvilke elementer som fungerer bedre på nettstedet vårt. Denne informasjonen er anonymisert, og brukes kun til å forbedre ytelsen til nettstedet vårt. Det vil ikke under noen omstendighet være mulig å opprette personlige profiler. Denne informasjonen kan heller ikke spores til en enkelt person.

 

 1. Annonserings informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å måle effektiviteten til våre online annonseringskampanjer, samt vise deg spesialtilpasset reklame basert på dine tidligere besøk på nettstedet vårt. De gir oss også bedre forståelse av brukerne og deres adferd på nettstedet vårt. Alle tredjeparter (f.eks. Facebook/YouTube) som blir brukt til disse informasjonskapslene, har sine egne personvernerklæringer som formidler hvordan de bruker dataene.
  1. YouTube registrerer flere informasjonskapsler for å få statistikk over hvilke videoer fra YouTube som brukeren har sett, for å lagre brukerens videospillerinnstillinger, og for å analysere visningsopplysninger. Du kan administrere YouTube-historikken din og hvilke data de samler inn her. Hvis du vil vite mer om hvordan YouTube bruker dataene dine, kan du lese deres personvernerklæring.
  2. Facebook registrerer nettstedsanalyser, opplysninger om annonsemålretting og -måling. Hvis du vil vite mer om hvordan Facebook bruker dataene dine, eller hvordan de endrer innstillingene dine, kan du lese deres personvernerklæring

Ved å bruke «My settings»-knappen (mine innstillinger) nedenfor kan du se dine informasjonskapselinnstillinger og endre dem, skulle du ønske dette.

Hvis du ikke vil at KYOCERA SENCO EMEA B.V. skal samle inn noen informasjonskapsler, kan du blokkere dem ved å aktivere innstilingene i nettleseren din som lar deg nekte plasseringen av alle eller enkelte informasjonskapsler. Imidlertid kan dette påvirke tilgjengeligheten til nettsidene våre da enkelte informasjonskapsler er nødvendige for å vise visse typer informasjon.

Hvordan vi sikrer personopplysningene dine
KYOCERA SENCO EMEA B.V. tar beskyttelsen av personopplysningene dine svært alvorlig, og iverksetter passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket offentliggjøring og uautoriserte endringer. Hvis du mener at dataene dine ikke er sikret godt nok eller hvis det er tegn på misbruk, kan du kontakte [email protected].

Tilgang til-, korrigering eller sletting av data
Du har rett til tilgang til-, korrigering og sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysningene dine, eller til å protestere mot at personopplysningene dine behandles av KYOCERA SENCO EMEA B.V., og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende oss en forespørsel om at vi skal sende deg en datafil med de personopplysningene vi har om deg til deg eller en annen organisasjon du måtte oppgi. Du kan sende inn en forespørsel om tilgang til-, korrigering, sletting eller videresending av dine personopplysninger, eller tilbaketrekking av din tillatelse eller protestere mot behandlingen av dine personopplysninger til [email protected]. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, men senest innen fire uker. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ønsker også å påpeke at du har mulighet til å sende inn en klage til det nasjonale tilsynsorganet, det nederlandske datatilsynet, via følgende lenke: https://ico.org.uk/make-a-complaint/

Endringer i denne personvernerklæringen
KYOCERA SENCO EMEA B.V. forbeholder seg retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du besøker denne siden jevnlig for å se om det er gjort noen endringer. Hvis KYOCERA SENCO EMEA B.V. kommer med en viktig endring som har konsekvenser for måten personopplysningene dine behandles, kunngjør vi dette ved å legge ut en melding på nettsidene våre.

Publisert: 25.5.2018
Siste endring: 29.07.2021

 

Mine innstillinger