Simple_banner_duraspin

Om SENCO

SAMMEN SKAPER VI FREMTIDENS MÅTE Å BYGGE PÅ

Vi er SENCO, banebrytere innen festeløsninger siden 1951. Hvis du kjenner til innfesting, kjenner du til oss. Det er fordi innfesting er en spesialisering som krever spesifikke verktøy som egner seg for jobben. Vi er stolte av våre innovasjoner på markedet som har blitt standard innen festemiddelbransjen. Nyheter som Fusion Technology og DuraSpin.

 Hvordan klarte vi å lansere slike fremragende verktøy på markedet? Ved å sørge for at vi forstår forbrukerne fullt ut, hva som fungerer for dem, hva de har behov for, og ser ting fra deres perspektiv. Ved å engasjere seg sammen med dem i hva som gjør arbeidet deres enklere, bedre og mer effektivt. Alle hos SENCO brenner for å finne de beste løsningene for kundene våre. Gi oss en utfordring, og du kan være trygg på at vi bretter opp ermene og setter i gang, er proaktive, og finner den beste løsningen for hver situasjon.

Alle som jobber med festemidler vet at verktøyene du bruker kan være avgjørende for måten du monterer på. De skal kunne heve ferdighetene og forbedre effektiviteten. Du ønsker å kunne stole på dem, og ha tillit til at de yter like bra som de gjorde i går og dagen før.

Kvalitet ligger i vårt DNA, og vi sørger for at det overføres til alle våre verktøy og tjenester. Det handler om holdbarhet: Vi sørger for at verktøyene varer, slik at du kan arbeide med dem lenge. 

Langsiktig tenking: Det er slik vi er i forkant. Vi er alltid på utkikk etter nye, friske ideer til alle produktene og tjenestene våre. Vi tar ansvaret vårt på alvor, med alt vi gjør. Det betyr at vi er bevisste på alle valgene vi tar som et foretak, innvirkningen de har på planetens fremtid, menneskene, og fremgangen til hver enkelt. I nyhetsdelen vår, holder vi deg oppdatert om nye SENCO-produkter, teknologier og andre nyvinninger.

Hos SENCO er målet vårt å arbeide som en enhet sammen med kundene, forbrukerne og teamet. Da kan vi gi best mulig service, ha de beste mulige arbeidsflytene og produktene. Med et fundament av bemyndigede ansatte og en åpen kommunikasjon. Å arbeide som en enhet driver oss fremover. Det inspirerer oss og engasjerer oss til å komme med nye ideer. Gjennombrudd, i måten vi fester og bygger på. Har du spørsmål, bemerkninger eller ideer om hvordan vi kan forbedre produktene? Sørg for at du kontakter oss!

SENCO er en del av Kyocera Senco Europe. Med tilstedeværelse i over 20 land i Europa, er vi så nær kundene som vi kan.