Ofte stilte spørsmål

Kundeservice

Hvordan kjøper jeg SENCO-produkter?

SENCO-produkter kan kjøpes via lokale forhandlere eller nettforhandlere. Du kan finne nærmeste forhandler via vår forhandlersøker. Hvis du er en forhandler og vil selge produktene våre, kan du kontakte oss for mer informasjon.

Hvordan kommer jeg i kontakt med noen fra SENCO?

Du kan sende oss en e-post, ringe eller fylle ut kontaktskjema her

Vedlikehold og service

Hvordan vedlikeholder jeg gassverktøyet mitt?

Når du vedlikeholder gassverktøyet ordentlig, sikrer du at det får en lang og god levetid. Blås av støv fra verktøyet etter bruk og rengjør luftfilteret øverst på verktøyet annenhver dag. Vi anbefaler at du rengjør verktøyet grundig etter at du har drevet inn 10 000 spikere eller brukt 9 brenselceller. Du kan bruke vårt rengjøringssett for gassverktøy.  Sørg for å se i verktøyets brukerhåndbok for instruksjoner om hvordan du gjør dette. Om nødvendig kan verktøyet smøres med smøreolje på spray når det skal utføres en service. Hvis verktøyet, inkludert batteriet, skal lagres for en lengre periode, er det viktig å lade batteriene nå og da for å forhindre at batteriet blir dårlig.

Hvordan vedlikeholder jeg trykkluftverktøyet mitt?

Det er viktig å vedlikeholde trykkluftverktøyet ordentlig, for å sikre at det får en lang og god levetid. Først må du blåse av støv fra verktøyet etter bruk. Smør om nødvendig regelmessig verktøyet med smøreolje på spray. Sørg for å se i verktøyets brukerhåndbok for instruksjoner om hvordan du gjør dette. Du skal ikke høre luftlekkasjer etter at verktøyet er rengjort. Hvis du har oppdaget en luftlekkasje, må en faglært tekniker reparere verktøyet.  Enkelte verktøy er oljefrie, og krever ikke smøring. Ved å oppbevare verktøyet i etuiet når det ikke er i bruk, sikrer du at det ikke skades.

Hvordan vedlikeholder jeg batteriverktøyet?

Når du vedlikeholder batteriverktøyet ordentlig, sikrer du at det får en lang og god levetid. Blås av støv fra verktøyet etter bruk. Enkelte verktøy er oljefrie, og krever ikke smøring. Om nødvendig kan verktøyet smøres med smøreolje på spray når det skal ha service. Hvis verktøyet og batteriet skal lagres for en lengre periode, er det viktig å lade batteriene nå og da for å forhindre at batteriet blir dårlig. 

Hvordan vedlikeholder jeg kompressoren?

Ved å vedlikeholde kompressoren ordentlig, sikrer du at det får en lang og god kompressorlevetid. Slå av kompressoren ved hjelp av pressostaten for å slippe ut luft i kompressorens toppdeksler. Tøm tanken for luft etter hver bruk, slik at tanken ikke ruster på grunn av kondens. Bruk alltid dreneringsventilen på bunnen av tanken for å eliminere trykk. Vipp så kompressoren i alle retninger for å sikre at all kondens er uttømt. Ikke bruk sikkerhetsventilen! Det kan i så fall føre til at ringens fjærspenning slites ut, som igjen forkorter ventilens levetid. Fuktigheten fjernes dermed ikke fra tanken på riktig måte. Rengjør luftfiltrene på for- og baksidene, eller filterinnsatsen ukentlig, hvis den er tilgjengelig.

Tilbyr dere intern reparasjonsservice? Hvordan kan jeg registrere verktøyet for reparasjon?

Hos SENCO tilbyr vi intern reparasjonsservice. Vi har faglærte mekanikere som sørger for at verktøyene repareres som de skal, og du får tilbake et arbeidsredskap. Du kan registrere et verktøy for reparasjon via denne lenken. Etter at du har fylt ut og sendt skjemaet, får du en bekreftelse via e-post med flere instruksjoner.

Hjelp/innstillinger

Hvordan vet jeg hvor mange bar kompressoren skal innstilles på?

En grunnregel er å stille inn kompressoren på sju -bar for store verktøy og seks-bar for mindre verktøy. Driv inn noen spikere og juster bartrykket – bruk så lite trykk som mulig, uten at det mister ytelse. Dette er til fordel for både verktøyet og kompressoren. 

Mijn compressor start niet meer. Wat moet ik doen?

Zet de compressor uit en druk op de resetknop als die zich achterop de compressor bevindt. Zet de compressor weer aan. Druk niet vaker dan 3 maal op de resetknop en zet steeds eerst de compressor uit.  Werkt de compressor nog steeds niet of is er geen resetknop aanwezig, neem dan contact op met de klantenservice of meld je machine aan voor reparatie.

Kompressoren starter ikke eller slutter å gå.

Sørg for at du har tilstrekkelig elektrisk effekt. Sørg for at skjøteledningen ikke er for lang og har riktige dimensjoner. Anbefalt dimensjon er 2,5 mm2 for skjøteledninger som er lengre enn 15 meter.

Min trykkluftbaserte spikerpistol driver ikke alle spikrene helt inn.

Sørg for at du har angitt kompressoreffekten til riktig arbeidstrykk. Forsikre deg om at du bruker en slange med riktig dimensjon og lengde, og at kompressoren har riktig luftforbruk for de nødvendige redskapene.  

Garanti

Hvor lenge gjelder garantien?

Garantier kan variere for de ulike verktøyene. Alle verktøygarantier vises på dette nettstedets produktsider, og på verktøyesken. Som regel har XtremePro-verktøy fem-årsgaranti, gassverktøy to-årsgaranti, og andre produkter har ett-årsgaranti. Sjekk alltid produktinformasjonen for å se hva som er tilfelle. Du kan også se det på esken som verktøyet leveres i. Hvis du vil finne garantiperioden til et bestemt verktøy, kan du søke øverst på dette nettstedet, og finne den på produktsiden. 

Må jeg registrere verktøyet på nettet med hensyn til garantien?

Nei, kvitteringen/kjøpsbeviset igangsetter garantien. 

Produktinformasjon

Hvor kan jeg finne informasjon om et produkt?

Du finner informasjonen du trenger på dette nettstedets produktsider. Disse sidene inneholder funksjoner og fordeler med produktet, bilder og videoer, og nedlastinger som for eksempel reservedelslister, tekniske spesifikasjoner, håndbøker og mer. Kontakt oss via vår kontaktside hvis du fortsatt har spørsmål om verktøyet. 

Hvor mange batterier leveres sammen med verktøyet?

Antall inkluderte batterier varierer fra verktøy til verktøy. Det vises på produktinformasjonsiden.

Hvilke bits trenger jeg, og hvilken lengde?

Opplysninger om hvilke bits som er nødvendige, vises på en hvilken som helst produktsides produktinformasjonsdel. Bitsens lengde vises under tilbehør.

Må jeg bruke SENCO-spikere i SENCO-spikerpistolen, eller kan jeg bruke andre merker?

Selv om det anbefales at du bruker festeelementer fra SENCO, er det ikke alltid nødvendig. Bruk alltid riktig størrelse på festeelementene som anbefales på produktinformasjonssiden. Større eller mindre festeelementer kan skade verktøyene.

Hvor finner jeg tekniske spesifikasjoner / bruksanvisning?

Alle produktsider på dette nettstedet gir deg mye produktinformasjon, inkludert tekniske spesifikasjoner og bruksanvisning. Du finner også all teknisk informasjon nedenfor seksjonen «tekniske data» i delen «holde verktøyet ved like».

Hvor kan jeg få tak i sprengskisser og reservedelslister?

Alle produktsider på dette nettstedet gir deg mye produktinformasjon, inkludert håndbøker med sprengskisser og reservedelslister. Du finner også reservedelslister nedenfor seksjonen «tekniske data» i delen «vedlikehold». Hvis verktøyet ikke lenger selges, kan du finne reservedelene nedenfor seksjonen «utgåtte verktøy» i delen «vedlikehold».

Hvor kan jeg finne samsvarserklæring (DOC) og ytelseserklæring (DOP)?

Du kan finne disse erklæringene nederst på alle produktopplysningssider på dette nettstedet under «Nedlastinger». 

FANT DU IKKE SVAR PÅ SPØRSMÅLET DITT? SEND OSS SPØRSMÅLET VIA SKJEMAET NEDENFOR.

Jeg samtykker lagringen og behandlingen av dataene mine i forbindelse med dette nettstedet, som angitt i personvernerklæringen.